tisdag 18 augusti 2015

SM i Falun

SM i Falun, blev inte riktigt som Tim hade hoppats på.
Kvalade som 2a & hade riktigt snabba varvtider
Heat 1: 3a ( tyvärr bröt man heatet efter en olycka på banan efter 15min )

Heat 2: Tim krachade själv hårt från en 5e plats, ( han tog sig av banan själv, man tog det säkra före det osäkra å satte stödkrage på honom & körde honom till sjukhuset, allting visade sig vara ok med honom.)
Vi åkte upp till Falun & blev positivt överaskade över hur fin bana som dom har smk dala.
En riktigt snabb, bred bana full med alternativ line över hela banan.
Lördag
Tidskvalet gick riktigt bra, Tim var 2a efter en snabb Anton Nagy.
Heatkval: En bra start 6-7 ,, körde snabbt upp sig till 2a & bevakade den placeringen in i mål.
Söndag & en lätt omkull körning på warmupen så Tim brände sig på avgasröret ( ingen fara .
Heat 1: Bra utsläpp å en jättebra startsväng resulterade i att Tim var iväg som 3a, Tyvärr så bröt dom heatet efter 15min för att dom var tvungna att köra in med ambulansen på banan. Tim tilldelads 3e platsen.
Heat 2: En till fantastisk bra start igen av Tim, ut som 3-4a,, tappade placering till 5a,, men så hände det tidigt,6-7min in på heatet så Tim körde över en sten på väg in i en av dom snabbaste svängarna på banan, han fick ett kast på bakhjulet & hojen ändrar lite rikting,, framhjulet är över vallen & Tim försöker allt han kan för att få in hojen på banan igen men framhjulet som nu var tvär ställt fick fäste vilket resulterade i en kraftig krasch,, Tim kastades av & fick hojen på sig. Han reser sig själv & leder ut hojen utanför banan,, det kommer snabbt sjukvårds personal som tar det säkra före det osäkra efter en sån smäll mot huvudet,, Tim körs iväg med ambulans in till Faluns sjukhus där han röntgas & ses över från topp till tå,, inga frakturer ,ingenting visas det vara bara riktigt mörbulltad .
Han skrivs ut vid 19tiden & en liten färd ner till Jönköping blir förhållande vis lätt med tanke på vad det kunde ha varigt.
Tack till alla som har hört av sig på ett eller annat sätt å visat sin oro & sitt stöd !!
& Tack till Jonas Hagren.
Tim kommer att träna igen på torsdag är tanken så han hinner komma igång lite lätt till nästa race som är sista EMracet som körs i Holland på Assen ,29-30 aug.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar